load icon
ACCOUNT SELECTIE (0) Inloggen Registreren
T. 088 655 4330 E. info@bloembloem.nl

Concept Design Decoration

Op dit platform ontdek je sfeer, raak je geïnspireerd en creëer je een eigen moodboard voor jouw evenement. BloemBloem is de partij waar je moet zijn voor eventstyling!

Wij stylen ruimtes en gelegenheden op basis van jouw ideeën en wensen. Ook zal ons team adviseren in inrichting, decoratie en concepting.

Kies favorieten

Bekijk het lookbook en maak een eigen selectie door sfeeritems en producten te selecteren door op het hartje te klikken.

Maak moodboard

Na het selecteren maak je een eigen moodboard, deel je dit met het ons team en wij richten jouw evenement in!

FAQ

Kan ik op deze website ook online bestellingen doen?
– Dat is niet mogelijk, deze website is bedoelt om te inspireren en de klant de mogelijkheid te geven om zelf sfeer aan te geven voor een komend event.
Bij ons partnerbedrijf, Héman Horecaverhuur, kun je gemakkelijk online bestellingen plaatsen. Ga hiervoor naar heman.nl

Ik kan niet vinden wat ik zoek, kunnen jullie mij helpen?
– Zeker! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00-17.00 uur, ons creatieve team heeft genoeg mogelijkheden.

Over BloemBloem
Events

BloemBloem is opgericht in 2004. Van Brabant tot Zuid-Holland, is het bedrijf nu gevestigd met een kantoor in Amsterdam en een enorm magazijn in Mijdrecht en Amsterdam.

BloemBloem organiseert het compleet inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Ieder event is uniek en onze eventplanners creëren de juiste ambiance voor iedere gelegenheid in een voorstel op maat. Jouw event zal al in de conceptfase in een 3D plattegrond gevisualiseerd worden, wat zorgt voor een goed begin.

In 2017 is BloemBloem gefuseerd met Héman Horecaverhuur. Waar BloemBloem de gehele inrichting voor een event organiseert, is Héman Horecaverhuur de toeleverancier voor evenementen betreft mastiek, apparatuur en meubilair.

Met het creatieve hoofdkantoor team; Richard, Elise, Ròbin & Jeroen, maken wij offertes op maat voor welke partij dan ook. Suzan tekent tot in detail de 3D tekeningen voor grote evenementen.

De bloembinderij wordt gerund door Samantha en een aantal bloemenfreelancers. De opbouw van jouw event wordt gedaan door ons projectteam; Sydney, Didi, Erwin, Arie, Ricky & Jules op locatie.

BloemBloem heeft al vele grote en kleine partijen gedraaid. Niets is te gek voor ons is. Van thema feesten, borrels, business events tot bruiloften. De Volvo Ocean Race 2018, ieder jaar een groot deel van de tenten bij KLM Open, sport evenementen, The Next Web en vaste locaties zoals Hart van Holland, de Beurs van Berlage, RAI, Theater Amsterdam, Passenger Terminal Amsterdam, Jaarbeurs, KPMG. Bekijk het lookbook met impressies van al onze mooiste partijen.

MOODBOARD DELEN

Directe link om door te sturen

MOODBOARD OPSLAAN

Hoe wil je jouw moodboard publiceren?

Openbaar publiceren

Jouw moodboard wordt toegevoegd aan het overzicht op de website

Privé publiceren

Alleen voor jou toegankelijk en de mensen waar je het mee deelt
MOODBOARD OPSLAAN
Registreren