Over Trends for Rent
Over Trends for Rent

Expertise
Wij zijn een logistiek- en facilitair dienstverlener in de evenementenbranche. Met een uitgebreid assortiment willen wij onze opdrachtgevers een totaaloplossing bieden in het faciliteren van evenementen. Vanuit het logistieke centrum in Amsterdam zorgen we voor een optimale levering van alle orders groot en klein.

Missie
Door middel van ons sociale beleid en innovatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen willen we ons onderscheiden in de evenementenbranche. Wij werken aan klanttevredenheid en productiviteit vanuit een open bedrijfscultuur. Deze bedrijfscultuur maakt het mogelijk dat medewerkers efficiënt kunnen samenwerken en creëert ruimte voor ideeën en veranderingen om zo als organisatie te blijven groeien.

Vakgebied
Trends for Rent verhuurt bijna alles voor een evenement. In ieder geval alles om een tafel mee in te dekken een keuken in te richten en het evenement zelf te voorzien van decoraties en inrichting. Een volledig overzicht van ons assortiment is terug te vinden op de website.

www.trendsforrent.nl

 
FacebookLinkedIn