Goede doelen
Goede doelen

BloemBloem sponsort diverse sociale en maatschappelijke projecten. Ieder goed doel heeft zo haar eigen verhaal en beleving. Om dit uit te kunnen dragen naar haar donateurs en sponsoren worden vaak evenementen georganiseerd. Het creëren van de juiste ambiance op deze charity events geeft een positieve vibe binnen onze organisatie. Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven waar wij onze steun aan kunnen bijdragen.

Dance4Life
Organiseert jaarlijks verchillende evenementen voor haar donateurs. Dance4Life is een internationaal initiatief waarbij veel beroemdheden hun steentje bijdragen in de strijd tegen HIV. BloemBloem verzorgt de inrichting en aankleding voor deze evenementen.

Ronald McDonald huis
Het Ronald Mc Donald kinderfonds geeft zieke kinderen en hun ouders de ruimte om samen te komen. Voor dit goede doel verzorgt BloemBloem de inrichting en aankleding van het jaarlijkse sponsorgala.

Gouden Giraffe
Eenmaal per jaar staat de eventbranche op zijn kop. De uitreiking van de Gouden Giraffe is een zeer gewaardeerde prijs voor live communicatie concepten en diverse event cases. BloemBloem verzorgde samen met Trends for Rent voor een complete invulling van de inrichting en aankleding met een dynamisch thema.
 
FacebookLinkedIn